Romana RO

Termeni si conditii:

Se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in bune conditii a site-ului.
Mefim Agro SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Pretul
Preturile produselor ce sunt afisate pe site-ul www.magazinseminte.ro contin TVA!
Preturile produselor sunt actualizate zilnic;
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost operate gresit in baza de date, firma SC MEFIM AGRO SRL are dreptul sa anuleze livrarea produsul respectiv si sa anunte clientul despre eroarea aparuta, in cel mai scurt timp, daca livrarea nu a avut loc.


Confidentialitate

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite documentele aferente comenzi si a va livra comanda, nu vor fi furnizate unei terte parti.
Mefim Agro SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Te rog sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

 

Informatiile si imaginile

Informatiile produselor precum si imaginile sunt cu titlui informativ si sunt cele oferite de producatorul produsului respectiv. Mefim Agro nu isi asuma responsabilitatea in cazul unor informati eronate referitoare la un produs.

Cultura Plantelor:

Mefim Agro nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea tehnologiei de cultura, factori climatici, biologici si pedologici.


Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. De aceea este bine sa pastrati ambalajul produsul pentru  a sti Nr lotului de referinta al semintelor precum si alte date specifice produsului.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.